Färgade linser,

Få ett par färgade linser gratis från www.fargadelinser.com
Det enda kravet är att du ska ha bloggat aktivt i minst två månader.
Så himla nice!

Party party hela helgen,

Jag kan ju inte säga annat än att hela denna helgen var helt jävla galen, såhär roligt har jag inte haft på länge!

I fredags så blev det stressigt, pappa höll på att byta golv på mitt rum och jag kunde givetvis inte gå in dit efter duschen efter som det var damm överallt! jag stressade på som en tok, dunkade musik och drack ett glas vin. Tio i åtta tog jag bussen in till stan och ställde mig vid pressbyrån och inväntade Ellen och Erika, in en snabbis på pressbyrån och sedan invänta Nicke. Vi gick till Pauze och satte oss och blev kvar där hela kvällen, raggnigsförsök till höger och vänster och jag kunde ju inte låta bli att skratta, folk är ju allt för söta.

-Är du också finsk? Kan du laga mat? Snygg är du också, ska vi gifta oss?!
-Oj, fryser du? Jag kan lätt värma dig!

Mja, en mycket rolig kväll blev det allt, halv två var jag vältankad och jätte glad och bestämde mig för att åka hem och lägga mig. En sur brud ringde till mig och skrek som en galning, orkade faktiskt inte bry mig. Ingen som lyssnar på vad jag har och säga om jag inte skriker rakt ut.

Lördagen blev stressig också, först var vi hos Simon och förfestade. Det spårade ur lite grann men det löste väl sig tillslut, tror jag. Mycket musik och glada skratt, från de flesta hållen iallafall.. Klockan tickade och flera av tråkmånsarna bestämde sig för att gå hem och sova mitt i allt, ingen panik. Vi ringde taxibolaget och efter tjugo minuter så blev vi framkopplade, vi tog oss hem till Chrille och satte oss där och snackade lite grann, det slutar ju med att alla däckar och jag bestämde mig för att gå hem. Haha, men det var super roligt och får snart göras om!

Socker,


Kräm,


RSS 2.0